Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

 Αγοράστε τα βιβλία μου εδώ...
 *


~ Οι νέες εκδόσεις των βιβλίων μου ~Νυχτερινό ΤραγούδιΠεριγραφή   ~ Ποιητική ανθολογία ~

Τα όνειρα πλάθονται, ως εναλλαγές ερώτων και κυμάτων, που διαπλέουν του ορίζοντος την πλάνη και του ασφαλούς την ενασχόληση, με τον ανθρώπινο πόνο. Σε καιρούς, που η αρμύρα χείλη κατατρέχει και ψυχές και το αλάτι πληγές πονά και αναμνήσεις ταξιδεύει, ο ποιητής, μάρτυρας, ταξιδευτής και κατασκευαστής ονείρων, δείχνει την ρότα και τολμά να ναυπηγήσει ένα ποιητικό
σκαρί όμοιο με την γοργόνα και μετο μεγαλείο της θαλάσσης.Προσκυνώντας μια γοργόναΠεριγραφή

~ Ποιητική ανθολογία ~

Ταξιδεύουμε μέσ ’ από τους στίχους του ποιητή... Βλέπουμε τον κόσμο με τα δικά του μάτια... Είναι που οι ευαίσθητες αισθήσεις του συλλαμβάνουν διαφορετικούς ήχους και μηνύματα. Σε τούτο το ταξίδι όλα είναι πρωτόγνωρα! Γνωρίζουμε άγνωστους ήχους, ασυνήθιστες φωνές, ποικίλα χρώματα, τόπους μαγικούς! Μέσ ’ από τη διαρκή αναζήτηση της Αγάπης, μοιραζόμαστε με τον ποιητή όλα τα συναισθήματα του : την αγωνία του, τη λαχτάρα του, τους πόθους του, την απόγνωση της μοναξιάς και δοκιμάζουμε την αντοχή του.

Πόσον καιρό, άραγε, μπορεί να ψάχνει κανείς;
«στις φεγγαρόλουστες νυχτιές
στα όμορφα ακρογιάλια...»,

Πόσο κρατάει η αναζήτηση; Μια αιωνιότητα; Ο ποιητής δε βαρυγκωμεί, δεν απελπίζεται. Αρπάζεται απ’ το κουράγιο και ψάχνει,... Ακουμπά στην Αγάπη για να πάρει δύναμη... Και καθώς αγναντεύει στην άκρη του ορίζοντα την Ελπίδα, πεισμώνει, δεν αφήνει ποτέ τ’ όνειρο. Βιογραφικό συγγραφέα O Αντώνης Περδικάρης είναι οικονομολόγος, επικοινωνιολόγος, αλλά καθόλου τεχνοκράτης. Ρομαντικός και ονειροπόλος, γεννήθηκε σε μία ανοιχτή, ανήσυχη θάλασσα στον Όξύλιθο της Εύβοιας. Απελευθερώνεται με τον κάθε στίχο του, κάθε λέξη του είναι και μια μάχη κατά των φραγμών και περιορισμών. Τον ωθούν τα καθημερινά ψυχικά ερεθίσματα , αλλά και η φύση γύρω του, μιας και πιστεύει ακράδαντα πως όλα τα στοιχεία της έχουν ψυχή.


Το Απέραντο του Ονείρου
Περιγραφή

Είναι η τέταρτη συλλογή. Μέσα από τις σελίδες της επιχειρώ με σεμνότητα να σας ταξιδέψω με τα δικά μου μάτια και την ψυχή μου. Να γυρίσω το χρόνο πίσω

και να σας ιστορήσω μια αγάπη φανταστική τραγουδώντας μόνο για χάρη της.
Μια αγάπη τόσο αγνή που να αναπνέει μόνο για χάρη μου. Πόσοι από εμάς δε πλάσαμε με τη φαντασία μας μια αγάπη ονειρεμένη; Με τους στίχους μου περιγράφω τις μεγάλες αδικίες της ζωής, τον απέραντο πόνο του αποχωρισμού που δυστυχώς αποτελεί βίωμα όλων όσων αγάπησαν πολύ! Κάθε μια αγάπη κουβαλά το δικό της Σταυρό και, πρέπει να ανεβεί το δικό της Γολγοθά μόνη χωρίς καμιά βοήθεια. Είναι μοιραίο οι μεγάλες αγάπες να βρίσκουν πάντα μπροστά τους τραχύ ανηφορικό δρόμο γεμάτο αγκάθια.


** spoiler alert ** Μέσα σε τούτες τις σελίδες θα ξεδιπλωθούν κάποιες ξεχασμένες στιγμές
από το πέρασμα του χρόνου.
"Ο ποιητής μας ταξιδεύει με τα δικά του μάτια και με την ψυχή του".
Μας γυρίζει το χρόνο πίσω, που ήμασταν στην εφηβική ηλικία και αναζη-
τούσαμε μία αγάπη αγνή. Πόσοι από εμάς δε χτίσαμε με τη ψευδαίσθηση
μια αγάπη όπως την επιθυμούσαμε;
"Όνειρα για κάτι ίσως απραγματοποίητο".
Διαβάζοντας αυτές τις σελίδες, κάθε λέξη τους μας αγγίζει για κάποιο πόνο ενός χωρισμού και μας αφήνει να συλλογιστούμε για μια αγάπη
που δεν ήταν εκείνη που έχτισε η δική μας καρδιά όταν ονειρευόταν.
Δακρύσαμε, πονέσαμε στα φυλλοκάρδια μας.
Ψάχνοντας να λυτρωθούμε μέσα στο σκοτάδι, γλείφοντας τις πληγές μας
σαν ένα θηρίο πληγωμένο που κρύβεται για να τις γιατρέψει.
Μέσα από τ’αστέρια ψάχνοντας την λύτρωση, ίσως μέσα στην απόγνωση παλεύοντας με τα κύματα.
Η ζωή μας μέσα από την καθημερινότητα παλεύει με μια αγριεμένη, γκρί-
ζα θάλασσα και τα πελώρια κύματά της.
Ο ποιητής μας δείχνει το πολύχρωμο της αγάπης που κάποια από τα χρώ-
ματά της είναι απραγματοποίητα.
Πρέπει να απλώσεις το χέρι σου και με την δύναμη της ψυχής σου, να
γίνουν πραγματικότητα μέσα από το απέραντο, δύσκολο μονοπάτι.
"Η ελπίδα είναι η συνέχεια της ζωής και η δύναμη της ψυχής να προχω-
ρήσεις για κάτι άγνωστο".
Ο Αντώνης Περδικάρης μέσα από την πένα του, την κάθε λέξη του μας ταξιδεύει σε κάποιο δικό μας όνειρο που ίσως είναι το ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΖΑΝΝΗ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ


Ονειρο-κατασκευαστήςΠεριγραφή

Είναι η πρώτη συλλογή που αγκαλιάστηκε απ’ τον κόσμο, τον οποίο και οφείλω να ευχαριστήσω γιατί αγάπησε το πρώτο παιδί μου και το φύσηξε ώστε να πάει για τρίτη έκδοση. Αποτελεί ένα βιωματικό πόνημα, ένα ποιητικό ημερολόγιο της καθημερινότητας μου, και όχι μόνο. Έχω τη συνήθεια να το κρατώ στο κάθε πρωινό ξύπνημα και να το συνεχίζω σαν δεύτερη πράξη λίγο πριν κοιμηθώ.
Είναι η καθημερινή μου Επανάσταση, κόντρα σε περιορισμούς, φραγμούς και εμπόδια.

Intresting Posts

Listen Our Music

Global Internet